top
logo

Меню сайту


Home
У Новодністровську розпочалися роботи із реконструкції покрівель житлових будинків.

Першими це відчули мешканці 6-го та 11-го мікрорайону «Сонячний», де роботи тривають уже кілька днів.

На остаточне вирішення проблеми протікання дахів міська влада направила 4,5 із 18,5 мільйонів гривень, які надійшли на рахунок Новодністровської міської ради за переліком 2016 року. За ці кошти планується відремонтувати 17 покрівель загальною площею 16 042 кв.м. Роботи проводить ТзОВ «Сакура» (м.Львів). Це підприємство уже успішно зарекомендувало себе в нашому місті, виступивши підрядником аналогічних робіт у 2011 – 2012 роках. Тепер, визначаючи виконавця, спеціалісти міської ради оглянули покрівлі, де працювала «Сакура», і виявили, що вони мають хороший стан. Отож було вирішено до виконання робіт знову залучити це саме підприємство. Наразі в місті працює одна бригада будівельників, але надалі кількість працівників може збільшуватися, адже за умови відповідних погодних умов всі роботи планується завершити вже до кінця липня.

При заміні покрівель використовується «Акваізол» (двошарове наплавлення рубероїдної поверхні). Це доволі міцний матеріал. Але це не означає, що він може витримувати сильні механічні навантаження чи пошкодження. Тому, аби обмежити доступ людям, що не вміють берегти громадське майно (виносять на дах лантухи домашнього непотребу, розпивають там спиртні напої тощо), вирішено, що одразу з оновленою покрівлею мешканці будинку отримають ще й відремонтовані, або зовсім нові двері, які ведуть на дах. Також одночасно приводитимуться до ладу приймачі систем водостоків, якими стікає дощова вода.

 

Державні установи




Державний реєстр віборців


Центральна виборча комісія

Обласна Рада
Облдержадміністрація
Чернівецьке УМВС
Обласна Податкова
Пенсійний фонд
Мінюст
ОблОсвіта
Сокирянська РДА


Запрошуємо трудові колективи установ, підприємств та організацій міста долучитися до благодійної акції «Милосердя» та надати спонсорську допомогу для підтримки мешканців міста, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують нашої допомоги.
Рахунок терцентру соціального обслуговування у м.Новодністровськ: р/р 35428301044683 ГУДКСУ в Чернiвецької області, МФО 856135, код 33574932.


Передплачуйте «Нашу газету»!
Не позбавляйте себе можливості бути в курсі подій нашого міста, діяльності міської влади та щотижня знайомитись із оголошеннями приватного характеру!
Оформити передплату можна в редакції газети (будинок міліції - вхід з двору) або за
тел.: 3-48-79 чи 3-24-29




bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.