top
logo

Меню сайту


Home
ОНОВЛЕНО! "Європейські ми діти Нас єднає у мирі європейська сім'я" (+фоторепортаж та відеоролик)

Минулої п’ятниці відділом культури Новодністровської міської ради спільно із МЦФЗН «Спорт для всіх» за участю вихованців вокальної студії «Little stars» (керівник Тетяна Данилюк) було проведено чудовий захід, приурочений до Дня Європи в Україні.

День Європи на українській землі, відповідно до указу Президента України, відзначають кожної третьої суботи травня з 2003 року. Цьогоріч наші співвітчизники підійшли до цього свята з новими відчуттями, адже напередодні у французькому Стразбурзі відбулося підписання угоди про безвізовий режим. Це ще на крок наблизило нашу Батьківщину до спільноти Європейського Союзу, в якому українці бачать своє майбутнє. Отож, День України в Європі – свято молодих.

І саме їх, молодих, активних і завзятих ведучі свята «Вишитою дорогою життя крокуємо в Європу» покликали в пісенну мандрівку країнами – такими, здавалось би, недалекими, але ще настільки незнайомими. Виконавці, які взяли участь в концерті співали англійською, італійською, болгарською і, звісно ж українською – про рідну землю, про Париж, мир, сонце та про всю «Планету дітей». Своїми талантами ділилися: Ірина Понєтайкіна, Олександра Жарюк, Сашко Паламарчук, Євген Матвєєв, Марина Шестобітова, Юліан Беженар та Оля Нікуліца, Аня Цимбалюк, Віталіна Заболотна, Аріна Косташ, Настя Адлер, Ксенія і Катерина Рукавиці, Анастасія Данилюк, Віка Боднарчук.

А поки на імпровізованій сцені звучали пісні, усі бажаючі старанно малювали поруч на асфальті прапори європейських держав. Дехто із найбільш відважних прикрасив ними навіть свої обличчя. Вивчати геральдику сусідніх країн у такий спосіб допомагали дітям фахівці з МЦФЗН «Спорт для всіх» та Будинку дитячої творчості.

Свято захопило. Розходитися не хотілося навіть після фінальної пісні. Тому для особливо завзятих воно продовжилось маленькою дискотекою з бульбашками.

 

Державні установи




Державний реєстр віборців


Центральна виборча комісія

Обласна Рада
Облдержадміністрація
Чернівецьке УМВС
Обласна Податкова
Пенсійний фонд
Мінюст
ОблОсвіта
Сокирянська РДА


Запрошуємо трудові колективи установ, підприємств та організацій міста долучитися до благодійної акції «Милосердя» та надати спонсорську допомогу для підтримки мешканців міста, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують нашої допомоги.
Рахунок терцентру соціального обслуговування у м.Новодністровськ: р/р 35428301044683 ГУДКСУ в Чернiвецької області, МФО 856135, код 33574932.


Передплачуйте «Нашу газету»!
Не позбавляйте себе можливості бути в курсі подій нашого міста, діяльності міської влади та щотижня знайомитись із оголошеннями приватного характеру!
Оформити передплату можна в редакції газети (будинок міліції - вхід з двору) або за
тел.: 3-48-79 чи 3-24-29




bottom

Створено Joomla!. Designed by: Free Joomla Themes, hosting. Valid XHTML and CSS.